Enviat per: alexcubero | Desembre 21, 2007

La crònica

Esports

 

AIXÒ ÉS FUTBOL, AIXÒ ÉS ESPECTACLE

Barcelona-17 / Resta del món-9

26 són els gols que van marcar ahir els equips de Barcelona i de la Resta del Món

ARNALD SANLLEHY (BARCELONA). Quan hom pensa en futbol, pensa en els gols, en l’emoció que produeix quan el teu equip, aquell amb el que et sents representat, aconsegueix que la pilota entri a la porteria rival. T’embarga una sensació d’eufòria que t’obliga a saltar, a somriure però sobretot a cridar aquella paraula que és l’escènica d’aquest grandíssim esport.

Fins a 26 cops els seguidors d’un i altre equip van poder cridar GOOOOOOOL, en el partit d’ahir. Bé és cert que els seguidors de Barcelona ho van fer 8 vegades més però això no és el més important. La clau és que l’afició va gaudir com mai amb l’espectacle que van brindar els equips de Barcelona i de la Resta del món. Els jugadors van estar a to amb l’exigent públic que els seguien i van respondre amb contundència perquè un total de 5 jugadors, 3 locals i 2 visitants, van aconseguir un Hat Trick.

fumbol-upf-23.jpg
El Llars Mundet Stadium va omplir-se per veure el matx

El partit ja va començar amb desavantatge pels visitants ja que el seu poder de convocatòria va ser menor en tots els aspectes. 1er respecte al nombre de jugadors: La bona voluntat de l’equip local va fer que els cedissin fins a tres jugadors per tal que poguessin tenir una representació a la banqueta. 2on Respecte l’afició: Els locals van poder notar com des de la grada una nodrida representació d’aficionades els empenyia fins a la porteria rival. La resta del món només en va congregar tres.

fumbol-upf-7.jpg

Salvatella i Colominas, en una jugada del partit

El matx va ser molt intens i disputat, almenys fins a la segona part. Els primers minuts van ser de clar domini local, encara que les ocasions van brillar per la seva absència. Els locals es van avançar en el marcador de la mà de la seva estrella, Tabatha Valls, una espècie de Ronaldinha sortida de la cantera perica. El segon gol local, obra del killer Víctor va deixar la sensació que la victòria cauria fàcilment de la seva part. La resta del Món però no es van donar per vençuts i amb l’esforç de totes les seves línies van aconseguir capgirar el marcador. Del 2-0 es va passar al 2-3. Els golejadors visitants van ser Egoitz, Fernando i Xavi Salvatella. Tot i això l’alegria no va durar gaire i de seguida els locals van aconseguir de nou l’avantatge en el marcador. El 4-3 va ser el resultat al descans. Els gols locals els van fer un nano sorgit del barri de Sant Andreu, el gran Sergi, i de nou una nana que es farà molt i molt famosa. La gran Tabi.

La segona part va ser una autèntica orgia de gols. Van caure d’una i altre part però la superioritat tècnica dels barcelonins va deixar en evidència els visitants. A l’equip local cal ressaltar dos nom propis. Uri Colominas que va deixar un Hat Trick per la posteritat i Mur, Victor Mur. El canoner local que va fer tres gols més per tancar una nit pletòrica.

 26  gols

i 5 Hat Tricks demostren

la qualitat del matx d’ahir.

En el visitant cal ressaltar l’actuació del citat Xavi S que va fer un gol de saque directe però també la d’un noi molt baixet, que corria com una llebre i s’escapava de tots els marcadors, anomenat Pol Guàrdia. Un ni altre van firmar un Hat Trick per mantenir l’orgull de la resta del Món.

La línia defensiva capitanejada per l’estrella egarenca Ferran i complementada per Oscar, Uri F, Xavi M. i Luismi, feia aigües per tot arreu i malgrat el seu esforç no van poder evitar la pluja de gols que els va caure. La creació de joc amb Balaguerman, Marta, Fernando i Egoitz tampoc podia amb els Àlex, Carlos, Xènia i Guillermo que estaven molt ben plantats al camp.

 

fumbol-upf-24.jpg

Néstor “11811” Bogajo va dedicar molts minuts al seu club de fans

Quan faltaven 30 min. Per acabar el partit els seguidors ja s’havien quedat sense veu després d’animar durant tanta estona, el marcador treia fum de tantes vegades que havia canviat ja. El resultat era de 13-5. Els gols de Barcelona els havien fet gràcies a les internades de Dani i Uri C i amb remats dels mencionats Víctor i Tabatha amb passades dels centre-campistes: Àlex i Carlos. Fins i tot Xènia i Néstor van ajudar a incrementar el resultat amb les seves assistències precises cap a la línia davantera. Nacho Trullols va ajudar amb dos gols més.

Arribats a aquest punt els visitants van fer “de tripas corazón” i van començar a jugar més units, al passe i sense tenir por del rival. La parella Guàrdia Salvatella va fer que el resultat s’escurcés una mica però ja era massa tard per creure realment en la remontada.

 

fumbol-upf-5.jpg

Las càmeres de EscoTV van piratejar la senyal de AVS

Els dos últims gols van ser dignes de Romàrio. Primer va ser Ferran de la Resta del Món que va engaltar una pilota que va anar dirigida a l’esquadra de la porteria local. I l’últim gol el va fer Guille dels barcelonins que va fer un xut creuat des de molt lluny que el porter rival ni va veure.

El resultat final malgrat ser exagerat mostra la diferència entre els uns i els altres encara que des del punt de vista de l’afició els dos equips van oferir un espectacle al que no estem acostumats a veure. Això és futbol, Això és espectacle.

fumbol-upf-4.jpg
Resta del món Team, abans del partit

Segur, perquè no serà l’únic partit que faran aquests dos equips, ja que la intensa rivalitat que s’ha creat farà que a la nova cita, els visitants fitxaran reforços i sobretot portaran més afició que és el que en part els va faltar.

 

fumbol-upf-30.jpg

Els dos equips, celebrant junts una nova victòria conjunta de l’esperit de la 119

 

Un a Un

Locals (7.4)

Sergi Grande Dos golasos i diverses parades de mèrit. 8
Àlex Director Molta feina obscura en el centre del camp i defensa. Dirigia l’equip des d’allà. 7
Carlos Treballador Va tallar moltes pilotes al mig del camp i va jugar fàcil. 1 gol. 7
Guillermo Entregat Va marcar un gol i va pressionar la sortida del rival. 7
Nacho Líder El seu poder a la classe es va refermar un com més ahir sobre el camp. Va fer dos gols. 7
Uri C. Golejador Des de la banda va repartir joc i va firmar 3 gols. 8
Victor Killer 4 gols ell solet. 9
Tabatha Estelar Tres gols i molta pressió en un partit supèrbi. 9
Xènia Lesionada La seva participació va ser curta però notòria. Va aportar tranquil·litat a l’equip però va deixar el camp per una inoportuna lesió. 6
Nestor 11811 El seu particular estil de joc va servir per donar dos passades de gol. 6
Dani Incansable Va córrer durant tot el partit per desmarcar-se per i oferir-se des de la banda. Al final un golet de recompensa. 7

Visitants (6.9)

Uri F. Porterazo Bones parades de porter i bon defensa . 7
Ferran Sòlid Va dirigir l’equip des de la defensa. La seva condició física va fer que superés els rivals en més d’una ocasió. Va marcar un gol. 7
Xavi M Seré Feina destructiva, d’aquella que no es veu. Té molt mèrit perquè jugava amb només un genoll. 6
Fernando Intel·ligent Complement de la davantera i centre del camp. Corria per tot el camp. Va fer 1 gol. 7
Egoitz Actiu Es va desinflar amb el pas del partit però el gol de la primera part va servir per esperonar el seu equip. 6
Xavi S. Crack Amo i senyor de la davantera. Tres golets ho demostren. 9
Pol Canoner Es va moure constantment i va portar de bòlid la defensa local. Va fer un Hat Trick de mèrit. 9
Oscar Comodí Va jugar a un gran nivell tan a la porteria com en defensa. 7
Luismi Col·ladero Desafortunat a la porteria però bona aportació al camp. sobretot en feines defensives. 6
Jordi Testimonial Una lesió el va apartar ràpid del partit.
Àlvar Vertical Sempre amb vocació atacant no va tenir la fortuna per marcar. 6
Marta Lluitadora No va donar mai una pilota per perduda. 6

Respostes

  1. No tinc paraules! Com es pot ser tan gran?
    Arnald, d’aquí a l’Equipe!!!
    Bon Nadal figures!

  2. Tot això i estava malalt!!!!!!! Quina retentiva la teva!!! a l’equip? Nooooooooooooo. Arnald al Die Welt!!!!! A fer les cróniques del Bayern!!! xD


Deixa un comentari

Categories